Az Új Magyar Közigazgatás Szerkesztősége e-mail címe: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Megrendelő a 2020. évre

Tisztelt Előfizetőnk!

A KÖZSZÖV, mint az Új Magyar Közigazgatás szakmai-tudományos folyóirat eddigi kiadója és a Wolters Kluwer Kiadó között 2019. december 9-én létrejött megállapodás alapján kiadóváltás történt és 2020. január 1-jétől a folyóiratot – a szakmai színvonalat megtartva változatlanul negyedévenként (március, június, szeptember és december hónapokban) – a Wolters Kluwer Kiadó fogja megjelentetni a KÖZSZÖV szakmai támogatása mellett.

Ezért a folyóiratot a 2020. évre már nem a KÖZSZÖV-nél, hanem az új Kiadónál lehet megrendelni és előfizetni az alábbi megrendelőlapon.

Az Új Magyar Közigazgatás szerkesztőségi e-mail címe is megváltozik 2020. január 1-jétől és a megjelentetni kívánt kéziratokat az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail cím helyett a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   e-mail címre kérjük megküldeni.

Szerkesztőség

Megrendelőlap letöltése

Kapcsolat

 Közszolgálati Tisztviselők Szakmai Szervezeteinek Szövetsége (KÖZSZÖV)

Székhely: 2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.
   
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Korábbi lapszámok tartalmának megtekintéséhez kattintson az évszámra:

2008-2013, 2014, 2015, 2016